Waarom thuis bleken

Waarom thuis bleken van je anus zo makkelijk en eenvoudig is. Lees ook enkele motivaties waarom je voor thuisgebruik moet kiezen

anus bleek creme
Anus bleken geeft je een zeker gevoel over je lichaam.

Het gemak van thuis bleken is dat je niet met je billen bloot hoeft bij je huisarts en je behandeld arts. Doordat er nu een middel op de markt in gebracht kun je op alle gemak lekker thuis discreet en privé je eigen anus bleken. Dat is wel zo fijn toch? Het is voor velen onder ons een gênante situatie om er in eerste instantie al over te praten, het is ten slotte iets waar je niet blij mee bent en waar je je wellicht een beetje onzeker over voelt. Plastische chirurgen hebben hier jarenlang slim op in gespeeld door deze dure behandeling aan te bieden. Deze behandeling is erg ongemakkelijk en wordt afgeraden door critici, het is een pijnlijke behandeling die geen blijvend resultaat bied, schadelijk kan zijn voor de huid rond de anus en er kunnen scheurtjes in je dikke darm ontstaan.

Doordat er zoveel risico aan deze behandeling zit wordt het sinds de introductie al streng afgeraden. Buiten het gênante gedeelte van deze operatie blijkt het ook nog eens hartstikke schadelijk te zijn, is het een dure grap en heb je geen blijvend resultaat. Door het gebruik van een bleekmiddel, die je dus gewoon online of in de drogist kunt bestellen, en thuis kunt gebruiken heb je het zelfde resultaat (een frisse anus), snel resultaat (binnen twee tot drie weken is de anus opgehelderd), scheelt het aanzienlijk qua kosten, hoef je verder niemand in te lichten.

Bestel daarom snel en ontdek het gemak van thuis bleken!


Geplaatst

in

door