Thuis bleken van je anus

Zelf anus bleken

zelf anus bleken, je anus bleken, anus bleken voor en na
Zelf anus bleken

Waarom zou je veel geld uitgeven aan dure behandelingen in een kliniek als je ook eenvoudig zelf thuis je anus kunt bleken? Zelf anus bleken heeft zo zijn voordelen. Ten eerste blijkt dat het bleken door plastische chirurgie duur is, maar ook zeer pijnlijk en het resultaat is vaak nog niet eens blijvend ook. Het kan zelfs schadelijk zijn voor je huid en leiden tot scheurtjes in je darm. Dat wil toch niemand?

Zelf anus bleken

Thuis bleken heeft dan ook zo zijn voordelen. Het is minder prijzig, het heeft blijvend resultaat, zeker met een onderhoudskuur, het is niet schadelijk en niemand hoeft te weten dat je het doet. Mooier kan dus eigenlijk niet. Zelf anus bleken is dus de oplossing als je niet tevreden bent over je huid.

Maar zelf anus bleken heeft nog veel meer voordelen, want het bereiken van de gewenste kleur heb je zelf in de hand.

Donkerder dan de rest van je lichaam

Hoe komt het nu eigenlijk dat de kleur van je huid rond je anus donkerder is dan de rest van je lichaam. Dit komt omdat dit gedeelte van je lichaam nooit wordt blootgesteld aan zonlicht, maar ook omdat je huid daar schraler is. Dit is ook het geval bij je oksels, knieholtes, ellebogen en je vagina. Niemand kan daar iets aan doen, het is gewoon een feit. Stoor je je eraan? Dan wordt het tijd dat je aan een blekingsproces begint.

Hoe kom je aan een dergelijke crème?

Tegenwoordig kun je een crème voor zelf bleken anus eenvoudig in bepaalde winkels kopen. Natuurlijk is niet iedereen gecharmeerd hiervan, want mensen weten dan ook gelijk dat je je anus bleekt. Daarom kun je ook heel eenvoudig de crèmes voor zelf anus bleken online bestellen. Sterwit is een crème die zeer effectief werkt en niet zo ontzettend duur is.


Geplaatst

in

door