Proces van anus bleken

anus bleken, anus bleken voor en na, anus bleek creme, snel anus bleken

Het proces van het bleken van de anus

Het bleken van verschillende plekken op het lichaam is een ware modetrend geworden. Daar waar vervelende getinte plekjes in het gezicht tot een last kunnen zijn, willen mensen ook hun oksels en zelfs hun anus lichter maken. Dit zijn puur cosmetische ingrepen. Laten we het anus bleken met eens voor en na bekijken.

Voor het anus bleken

Voordat je de anus begint te bleken zal de huid rondom deze plek behoorlijk donker gekleurd zijn. Er zit ontzettend veel pigment en het zal ook lang niet altijd gelijk gekleurd zijn. Dat is dan ook de reden waarom zowel mannen als vrouwen voor anus bleken kiezen na door te hebben dat het een enorme trend is en je er feitelijk in bepaalde kringen “niet bij hoort” als je dit niet hebt laten doen. Om de anus en de huid eromheen lichter te maken kun je het beste een bleek crème gebruiken, zodat je veel goedkoper uit bent en er daarnaast ook nog eens zelf complete controle over hebt.

Op deze manier weet je gewoon zeker dat de huid zo licht is als je het zelf wilt hebben en kun je eventueel ook nog bijsmeren, mocht je niet tevreden zijn. En dat betekent ook geen duur tweede bezoek aan een kliniek waar ze het met laser apparatuur gaan behandelen of  aan een schoonheidssalon, waar men veelal ook met een crème zal gaan werken.

anus bleken man

Na het anus bleken

Anus bleken na 6 tot 8 weken aanbrengen van een crème is vrijwel niet meer nodig. Het middel zal lang werkzaam zijn, zonder dat je continu moet smeren om het allemaal lichter te houden. Een keer in de zoveel tijd kun je dan gewoon bijsmeren om het een beetje op pijl te houden, meer is er feitelijk niet voor nodig. En omdat de meeste crèmes vandaag de dag op natuurlijke wijze met ook natuurlijke producten zijn samengesteld, zal je huid ook geen schade oplopen.


Geplaatst

in

door

Tags: