Hoe kan je je anus bleken met een creme

Hoe kan je je anus bleken – anno 2013 gaat het schaamhaar eraf en het anus bleek middel erop

hoe kan je je anus bleken – Anus bleken, Poep de soleil, verlichten van je anus, in de wereld onder de rijken werd het plots een enorm rage. Nu een aantal jaar verder kijkt niemand er in de normale wereld er nog op of om van. Omdat vele mannen en vrouwen ook niet met een bruine kring om hun anus voor de dag willen komen is het verbleken van de anus een populaire ingreep geworden die je nu  al ruime tijd ook helemaal zelf kunt doen middens een anale bleek crème.

anus creme voor de anus te verbleken
bleek je anus met
Sterwit het bleek middel in crème vorm voor de anus.

De ragen van het bleken van de anus is al een tijdje geleden overgewaaid naar Europa, juist in Nederland, Duitsland en andere west Europese landen waar hygiëne tijdens het seksleven als erg belangrijk wordt ondervonden wordt het bleken van de anus er nu echt bij. Er is eigenlijk maar één middel op de markt die echt voldoet om jou anus te versieren, hoe kan je je anus bleken dit omdat de anaal bleekmiddel uit natuur eigen stoffen is samengesteld, en absoluut veilig is om op heel het lichaam gebruiken. Op dit moment is het anus bleken vooral populair onder de leeftijdsgroepen  18 tot 55 jaar. Of deze rage aanhoud weten wij niet, daarom is het verstandig om nu het nog kan direct enkele tubes van het anaal bleekmiddel in te slaan, zodat jou kontje er in ieder geval blijvend mooi uit zal zien.

Hoe kan ik mijn anus veilig bleken?

De anus ook wel vaak het sterretje genoemd kun je makkelijk zelf bleken middels de anusa bleek crème. hoe kan je je anus bleken Deze crème breng je royaal aan op en rond je anus gebied. Waar je anus zoals bij bijna iedereen bruin is verkleurt zal het:

  • De anus weefsels reinigen
  • De dode celweefsels verwijderen
  • De aanmaak van nieuwe goede cellen bevorderen
  • De verkleurde huid middels een veilig bleek ingrediënt lichter

Ook kun je ervoor kiezen om het door een chirurg te laten zien, maar wil jij jou sterretje aan iedereen laten zien? Tevens gebruiken ze bepaalde zuren om je anus te bleken die alles behalve natuurlijk zijn, waardoor er ook de nodige risico’s aan vast zitten.

Waarom is het zelf bleken van de anus zo populair:

Het bleken van de anus is een schoonheidsideaal, en absoluut geen afwijking of ziekte, daarom zien heel veel vrouwen een bezwaar om dit via  dokter op te lossen. Daarom is het thuis bleken van de huid als de anus echt ideaal! Een kind kan de was doen.

Door D. Maler, Editor van Anusbleken.org – Een organisatie die op komt voor alle onzekere mannen en vrouwen hoe kan je je anus bleken die eigenlijk hun anus een bleek willen geven, Anus bleken maakt de drempel heel erg laag, omdat het enkel online te bestellen is, je hoeft dus geen gesprek aan te gaan met de kassiere en dergelijke, tevens wordt alles anoniem en discreet verpakt, zodat niemand weet dat jij wel iets wilt doen aan de schoonheid van jou anus.


Geplaatst

in

door