Ervaring Met Anus Bleken

Wij krijgen altijd de vraag of wij niet wat ervaringen kunnen posten. Wij hebben contact opgenomen met Sterwit maar zij wilde ons niet helpen. Toen hebben wij via Facebook een oproep geplaatst en uiteindelijk hebben wij onderstaande ervaringen ontvangen.

Hopelijk hebben jullie hier wat aan. Vergeet ook zeker niet je eigen ervaring hieronder te delen. Velen zullen hier namelijk wat aan hebben.

anus bleken voor en na, anus bleken creme

Ervaringen anus bleek crème

Herman van H
Hallo, ik ben Herman van H. en ik heb enige tijd geleden mijn anus laten bleken. Ik heb er eest een hele lange tijd onderzoek naar gedaan. Op de zoekmachines heb ik eerst op anus bleken Rotterdam gezocht, aangezien ik zelf in die stad woon. Ik kwam een aantal klinieken tegen waar ik het kon laten doen en hoewel de methodes mij op zich wel aan leken te spreken, wilde ik toch nog even verder zoeken. Uiteindelijk, na er veel over gelezen te hebben, kwam ik erachter dat ik het ook thuis kon doen. Ik heb voor die manier gekozen omdat de anus bleek kosten in een kliniek voor mij gewoon veel te hoog waren. Dus nadat ik dit besluit voor mijzelf genomen had, heb ik een product gekozen waarmee ik zeer eenvoudig de boel rondom de anus bleker kon maken.

Door gebruik te maken van een anus bleekcrème heb ik binnen een aantal weken alles behoorlijk egaal weten te krijgen. Ik weet, het is misschien een rare plek om lichter te willen maken, maar aangezien mijn huidige relatie dat heel graag wilde, heb ik ervoor gekozen en ik moet zeggen dat ik er zelf ook geen moment spijt van heb.


anus bleken man
Anus bleek creme

Vrouw, 26 jaar
Ik heb als jonge vrouw van 26 jaar altijd al een interesse in trends wat betreft het lichaam gehad. Ik volg alles behoorlijk nauwkeurig en toen van een vriendin van mij hoorde dat ze haar anus in Leiden had laten bleken, werd ik daar behoorlijk nieuwsgierig van. Ze is daar studente en ging eigenlijk met de trend die de andere studentes volgend mee. Maar goed, ik besloot het dan ook maar eens te gaan proberen. Twee jaar geleden ben ik ermee begonnen en sindsdien hou ik het perfect bij. Ik doe het zelf.

Ik besloot Anus bleekmiddel te kopen en las de instructies goed door, want dat vind ik altijd erg belangrijk. Ik moest het regelmatig toepassen en uiteindelijk had ik na een aantal weken al succes. De donkere plekken, zijn allemaal weg. Ik heb het heel voorzichtig gedaan, ik wil geen grote witte plek hebben, omdat ik dat zelf gewoon niet mooi vind. Zo natuurlijk mogelijk dus. Het is een trend en waarom je het doet, moet je net als mij maar gewoon lekker voor jezelf houden. Ik ben er zelf in ieder geval heel erg blij mee en ik heb door het thuis te doen de kosten van het anus bleken behoorlijk laag gehouden. Wat mij betreft een aanrader voor mensen die dit soort trends graag volgen willen.

Oudere dame
Als oudere dame hou ik er niet van dat ik donkere plekken op mijn lijf krijg. Het zelf doen zie ik niet zo zitten, dus ben ik onlangs bij een schoonheidsspecialist in Nijmegen geweest om daar mijn anus te laten bleken. Ik had al het andere zoals oksels al bleek laten maken en die plek wilde ik ook witter hebben. Ik moet zeggen dat ik mij een heel stuk lekkerder voel sinds ik van mijn donkere plekken af ben.

Wil je ook een bleek product aanschaffen tegen het scherpste tarief, wacht dan niet langer en bestel het direct.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.