Anus bleken voor en nadelen

anus bleken, anus bleken voordelen, nadelen anus bleken, anus bleken voor en na

Hou hier bij het anus bleken rekening mee

Anus bleken werd in in Hollywood ineens een enorme rage, maar de tijden zijn inmiddels behoorlijk veranderd. Vandaag de dag  doen steeds meer mensen het. Maar anus bleken heeft zijn voor- en nadelen.

Voordelen van het anus bleken

Laten we eerst eens beginnen met de voordelen van anus bleken. We kunnen over de reden van het bleken van het gebied rondom ons rectum behoorlijk kort zijn. Het is namelijk een puur cosmetische ingreep. Mannen en vrouwen vinden het gewoon niet mooi als de huid daar niet egaal is. Als we op allerlei plekken haren aan het verwijderen zijn, willen we dat er een mooie, egale huid overblijft waar we flink mee kunnen pronken. De voordelen van het anus bleken zijn dus voornamelijk om de huid mooi te krijgen. Je hebt er gezondheid technisch gezien dus weinig aan. Wat nog een ander voordeel van het anus bleken kan zijn, is dat je het tegenwoordig heel gemakkelijk thuis met een middel als Starwhite kunt doen.

Nadelen van het anus bleken

De nadelen van anus bleken liggen voornamelijk bij hoe of waar je het laat doen. Zo kun je het desbetreffende gebied bijvoorbeeld door laser lichter laten maken. Dit gebeurt dan in een kliniek. En niet alleen het prijskaartje is dan nadelig, ook de methode. Het kan namelijk pijnlijk aan gaan voelen. En pijn is nooit leuk, vooral als het om een puur cosmetische ingreep gaat. Ook de bleekmiddelen die je (voordat er producten als Starwhite waren) kunt kopen kunnen dit effect hebben. Er zitten vaak chemische toepassingen in die voor het bleekproces moeten zorgen. Gebruik je hier teveel van, dan kun je de huis beschadigen.

De voor- en nadelen van anus bleken zijn dus makkelijk te benoemen. Mocht je ervoor kiezen om het gebied rondom je anus lichter te gaan maken, gebruik dan een crème die op natuurlijk basis is samengesteld. De prijs is veel lager dan wanneer je het in een kliniek laat doen en het zal ook geen schade bij de anus aanrichten, wat het toch een stuk aangenamer maakt.

Ervaringen anus bleken


Geplaatst

in

door