Anus bleken voor en na

Anus bleken voor en na

Het bleken van je anus doe je puur en alleen om cosmetische redenen. Er zijn geen andere redenen te bedenken om het te doen en het is een enorm modebeeld, over komen waaien uit de Verenigde Staten van Amerika.  Je wilt natuurlijk wel dat áls je zelf anus gaat bleken, dat je een optimaal resultaat gaat behalen. Daar hoef je op zich niet zo enorm veel voor te doen. Je kunt het resultaat van een lichtere anus op verschillende manieren bereiken. Anus bleken voor en na

proef persoon sterwit op buik

Anus lichter maken

Anus bleken voor en na  – Zo kun je het bij een kliniek met laser apparatuur laten doen. Dit is een heel erg dure ingreep, maar je hebt een behoorlijk lang  blijvend resultaat.  Dat is een enorm voordeel aan deze ingreep. Nadeel is dat je niet echt zelf in de hand hebt hoeveel lichter ze de anus maken. Dat is een manier om het resultaat te behalen. Ook kun je je anus met een crème of lotion bleken.  Ouderen die hun anus lichter maken, maken hier vaker gebruik van. Zo hoeven ze niet ergens naartoe te gaan en kunnen ze het gewoon in eigen huis, op hun gemak doen. Sommige mensen op leeftijd zijn nou eenmaal niet meer zo mobiel en dan is het in eigen huis doen een ideale oplossing. Als je zelf je anus wilt bleken, dan moet je de crème 2 maal daags toedienen. Voor het beste resultaat doe je dit in de ochtend en in de avond. Dit moet je voor een bepaalde periode doen, meestal een aantal weken, voordat je resultaat gaat zien. Als de huid zo bleek is als je hem zelf hebben wilt, dan stop je ermee. Wel is het van belang om het bij te houden, omdat het pigment weer terug zal keren. Het voordeel aan deze methode is dat je zelf in de hand hebt in hoeverre je de anus spot laat verminderen. Het nadeel (misschien) is dat je het bij moet houden en dat het dus geen altijd blijvend resultaat is. (Anus bleken voor en na)

Anus bleken voor en na

Anus bleken voor en na  – Laat je het in een kliniek  of bij een schoonheidsspecialist doen, moet je er feitelijk meer voor doen dan wanneer je een thuisbehandeling doet. Want  het ergens anders laten bleken betekent dat je eerst op een consult moet gaan, alvorens de behandeling plaats kan vinden. Daarnaast dien je voor jezelf uit te zoeken  wat de meest ideale kliniek of schoonheidssalon is waar je het wilt laten doen. De plek moet je liggen, aanspreken en je hoort een goed gevoel te hebben. Doe je het thuis, hoef je alleen het middel aan te schaffen om het er vervolgens regelmatig op te smeren. Het verschil tussen voor en na zal duidelijk te zien zijn. Geen donkere plekken meer, gewoon een mooie, egaal gekleurde huid om de anus heen, zoals je wilde. En als je dit bij weet te houden, zal je van die donkere plekken waar je zo graag af wilde zijn, voorgoed worden verlost. Welke methode je kiest, is geheel afhankelijk van welk resultaat je uiteindelijk met het zelf bleken van de anus zou willen behalen.

Anus bleek creme kopen
Anus bleek crème nu met 5 euro korting

Genoeg  gezien? Bestel de Anusbleken Creme Direct