Anus bleken: via een kliniek of doe-het-zelf methode

Anus bleken kosten

anus bleken, bleken van de anus

Je anus bleken doe je omdat je de verkleurde plekken om je anus wilt verwijderen. Je vindt het mooi om ook op die plek een egaal gekleurde huid te hebben. De keuze om je anus te bleken heeft dan ook alles te maken met schoonheid. Net zoals dat je naar een pedicure gaat voor je handen en voeten en je nagels, bleek je nu je anus.

Anus laseren via een kliniek of schoonheidsspecialist

Anus bleken kosten altijd geld. Als je er voor kiest om je anus te laten behandelen in een kliniek dan moet je zeker rekenen op een bedrag tussen de paar honderd euro en een paar duizend euro. Dit is afhankelijk van het soort behandeling en waar je de handeling laat uitvoeren. De prijzen lopen zo hoog op, omdat je meerdere behandelingen moet hebben en dus steeds terug moet naar de kliniek. Veel mensen gaan naar het buitenland.

Ga je naar een schoonheidsspecialist dan ben je aanzienlijk minder kwijt. Maar ook dan moet je rekenen op toch wel zo’n € 150 en dat is nog steeds een berg geld.

Een alles in één pakket zal goedkoper zijn dan losse behandelingen. Dit is zeker iets om over na te denken, want het bleken van je anus kost al duur genoeg.

Doe-het-zelf methode

anus bleken man

Als je er voor kiest om je anus zelf te bleken dan ben je veel minder geld kwijt. Anus bleken kosten dan aanzienlijk veel minder. Je kunt een speciale crème gebruiken en deze zijn natuurlijk altijd een stuk goedkoper dan een behandeling in een kliniek of door een schoonheidsspecialist.

Waar moet je op letten

Als je vaak jeuk hebt je huid rond de anus ziet rood, dan zal de behandeling mogelijk veel gevoeliger zijn. Of je nu gebruik maakt van een laserbehandeling of een crème, dat maakt niet zoveel uit.


Geplaatst

in

door