Anus bleken ook voor mannen

mannen billen, anus bleken man, anus bleek creme

Anus bleken niet alleen voor vrouwen

Op een of andere manier denken veel mensen dat het anusbleken alleen voor vrouwen is. Dat is natuurlijk een fabeltje, want anus bleken is ook voor mannen gewoon mogelijk. En waarom ook niet? Mannen gaan tenslotte ook gewoon met de mode mee.

Anus bleken ook voor mannen

Mannen willen dus ook gewoon hun anus bleken. En niet alleen homoseksuele mannen, wat dan weer een bepaalde gedachtegang is die totaal niet meer van deze tijd hoort te zijn. De moderne man hoeft niet per se stoer en ruig van uiterlijk te zijn. De heren scheren ook hun oksels en schaamstreek en in vele gevallen zelfs hun benen, dus de volgende logische stap is het lichter maken van de huid. Onder de oksels, maar ook rondom de anus. Een mooie lichtroze kleur is wat men wil behalen.

Let er  als man wel op dat je eerst het haar tussen de billen verwijdert. Als je een crème op een harig oppervlak smeert zal het lang niet zo goed werken als op een gladde huid.

Let er ook op dat je niet te ver gaat in het aanbrengen van een blekende crème, want voor je het weet is het te licht en dat is eigenlijk niet mooi.

Laat je als man niet tegenhouden

Laat je dus als man niet tegenhouden als je de huid rondom en de anus zelf wilt bleken. Vandaag de dag is dit de normaalste zaak van de wereld. Je anus lichter laten maken is echt iets voor zowel dames als heren en deze trend is voorlopig nog in volle gang dus ook voor jou is er nog alle tijd!

Waar kan ik anus bleek voor mannen kopen?

De meeste anus bleekmiddelen zijn gewoon online verkrijgbaar. Er zijn diverse merken die zich specifiek richten op het lichter maken van de anus. Vaak koop je een middel in crème vorm. Goede merken zijn Sterwit en Skinlight. Beide producten kunnen ook voor andere delen van het lichaam gebruikt worden. Denk hierbij aan het behandelen van donkere oksels en knieholtes.

Bestel Skinlight voor €39.95 excl. verzendkosten via shop.skinlight.nl

Bestel Skinlight voor €46.99 incl. verzendkosten via Bol.com


Geplaatst

in

door