Anus bleken met Skinlight

anus bleken, anus bleken nadelen, skinlight creme

Anus bleken aan de hand van Skinlight

Wanneer je overweegt om je anus te bleken, dan stuit je op vele verschillende methodes waarmee je dit kunt gaan doen. Zo kun je naar een plastische chirurg die de behandeling voor je verricht, echter is dit een hele dure methode en blijvend resultaat bied het niet. In mijn oordeel hartstikke zonde van je geld. Wat je namelijk ook kunt doen is zelf thuis bleken, middels een geschikt middeltje dat hierin gespecialiseerd is.

Skinlight crème

Een crème zoals skinlight kan jou hierbij helpen. De crème is voor veel dingen inzetbeer, lees donkere vlekjes, pigmentvlekken, donkere oksels en knieholtes maar kan ook zeker intiem gebruikt worden. Skinlight bestaat voor de volle 100% uit natuurlijk ingrediënten en is zeker geschikt voor anus bleken.

Hoe werkt skinlight?

Skinlight werkt vrij eenvoudig. Het is de bedoeling dat je de crème twee maal daags op een schone huid smeert. Vervolgens moet je het voor enkele minuten laten intrekken, waarna je je bezigheden weer kunt oppakken. Je voelt er verder niks van, echter wordt wel aangeraden om na het laten intrekken, een vochtinbrengende lotion als nabehandeling te gebruiken.

Skinlight crème gebruik je 4 tot 6 weken, of wanneer je het gewenste resultaat bereikt hebt. Daarna kun je stoppen met smeren en hoef je hem alleen nog maar als onderhoudskuur te gebruiken. Bijvoorbeeld een a twee keer in de week.

Kosten anus bleken met Skinlight

De crème is niet heel duur maar ook niet heel goedkoop. Zelf had ik aan één verpakking genoeg, deze kon ik daarna ook nog enkele weken als onderhoudskuur gebruiken. Ik gebruikte het voor mijn donkere oksels. Voor één verpakking betaal je 39.95 euro.


Geplaatst

in

,

door