Anus bleken met anus bleek creme | Resultaat anus bleken

Wil jij dat je intieme zones er mooi en schoon uitzien? Dan is het bleken van de anus vast wel eens door je gedachten gegaan. Anus bleken is niets meer dan het lichter maken van de donkere huid rond de anus. Je kunt dit doen met een anus bleek crème voor een goed en langdurig resultaat. Een dergelijke behandeling wordt ook aangeboden in specifieke klinieken, echter ligt de prijs hiervan een stuk hoger.

Wat doet een anus bleek crème precies?

De werking van een anus bleek creme is niets meer dan dat het de huid lichter maakt. Ik neem Skinlight even als voorbeeld, dit is een creme dat diep in de huid doordringt en overtollig pigment verlicht, daarnaast zorgt deze creme er ook voor dat de pigmentvorming wordt afgeremd. Op deze manier behoud je een langdurig resultaat. Anus bleken is nooit een blijvend proces, ook niet wanneer je dit in een kliniek laat doen. Resultaat houdt meestal 1-3 maanden aan.

Anus bleken met anus bleek creme
Anus bleken met anus bleek creme

Waar opletten bij het kiezen van een anus bleek crème

Wanneer je opzoek gaat naar een goede crème dan is het aan te raden om op het volgende te letten:

1) Is de crème PH-Huidneutraal en staat er in de omschrijving dat je deze intiem mag gebruiken.
2) Wat is het werkzame ingrediënt? 3-o-Ethyl acid is het meest effectief en kun je veilig gebruiken.
3) Vermijd alle crèmes die de stof hydrochinon bevatten (deze stof is namelijk kankerverwekkend en kan zorgen voor hevige irritatie)
4) Kies voor een crème die vrij is van parfum. Parfum kan voor irritatie en jeuk zorgen.

Anus bleken met een crème is effectief en veilig. Het resultaat is niet voor altijd blijvend, maar houdt wel 1-3 maanden aan. Houd bij het aanschaffen van een anus bleek crème bovenstaande punten in acht. Eenmaal begonnen met de behandeling? vergeet dan niet om de huid goed te hydrateren met bijvoorbeeld olijfolie of kokosolie.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.