Anus bleken in een kliniek is vaak erg duur

Anus bleken in een kliniek

Je wilt je anus laten bleken en hebt een aantal opties bekeken, waarna je de conclusie hebt getrokken dat je het in een kliniek wilt laten doen.  Als je verder nog geen informatie hebt gevonden, willen wij je graag een beetje verder helpen. Want hoe werkt het nou precies en wat zijn de kosten, de resultaten ? En hoe zit het eigenlijk met de nabehandeling?

anus bleken kliniek, anus bleek behandeling kliniek

Anus bleken is steeds minder een taboe, maar er zijn nog genoeg mensen die het wel willen laten doen, maar die zich niet op hun gemak voelen om het in eigen land te laten doen. De mogelijkheid om je anus in het buitenland te laten bleken is natuurlijk altijd aanwezig. In sommige landen is het zelfs goedkoper, andere landen vragen weer meer. Het is aan jezelf waar je voor wilt kiezen, want behandelmethodes zullen ook verschillen, dat heeft allemaal te maken met de regels die in dat land op medisch gebied van toepassing zijn. Je moet dus eerst goed voor jezelf weten waar je het laat doen.

Als je een afspraak bij de kliniek  of schoonheidsspecialist hebt gemaakt, krijg je van de specialist (e) eerst een consult . Hierin zal je worden uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk gaat. De anus is namelijk een bijzonder gevoelig gebied, dus je wilt graag weten wat er allemaal gaat gebeuren.  Ook zal  je gevraagd worden of je last van jeuk of irritatie rond de anus hebt. Verder zal je gevraagd worden of je allergieën hebt en wat je eventuele verwachtingen zijn. Daarnaast is het ook mogelijk, en dat moet je zeker doen, om zelf vragen te stellen.

U zocht mogelijk opbuitenland anus bleken, hoeveel kost anus bleken, korting anus bleken, kosten anus bleken, bleekmiddel anus, bleekmiddel voor anus, taboe anus bleken

Hoeveel kost anus bleken nou eigenlijk als je het bij een kliniek of specialist laat doen? Dat verschilt per behandelmethode. Zo kun je  bij de specialist je anus bijvoorbeeld laten laseren. De prijzen zullen hierbij tussen een paar honderd en een paar duizend euro kunnen liggen. Dit is een bijzonder dure en uiterst delicate werkwijze en daar zou je toch echt diep voor in de buidel moeten tasten.  Ga je naar een schoonheidsspecialist, dan kost het je rond de 150 euro. Hierbij worden verschillende soorten crèmes gebruikt.  De prijzen zijn dus  ongelooflijk uiteenlopend. Dat heeft ook te maken met waar in het land je het laat doen. In het westen schijn je gemiddeld duurder uit te zijn dan in andere delen van het land. Het is iets wat je zelf het beste na zou kunnen vragen, alvorens je een afspraak maakt.  De resultaten zullen goed zijn. Je huid zal bleker zijn. Bij de schoonheidsspecialist kunnen ze dat beter controleren als met een laser.

Als je je anus hebt laten bleken in een kliniek, zal je voor nabehandeling een aantal keren terug moeten komen, zodat het resultaat goed in de gaten gehouden wordt. Bij de schoonheidsspecialist kun je voor een nabehandeling, om de anus lichter te houden, altijd voor een vervolgafspraak terugkeren. Misschien kun je gebruik van een pakket van een aantal behandelingen maken, wat in de kosten zeker zal schelen.

Kies ook voor Goedkoper Anusbleken