Anus Bleken de Schoonheidstrend

anus lichter maken, anus bleken, anus bleken man

Anus bleken, Waarom niet!

Omdat wij een behoorlijke leesmap ontvangen, las mijn man mij eens een advertentie voor, het onderwerp was “Anus bleken”. Natuurlijk hebben wij hier eerst de nodige woorden over gedeeld, erg grappig dat mensen zich bekommeren over hun anus. Wat zou het nut zijn als je je anus dus liet bleken en hoe zou het exact eruit zien.

Een paar dagen later bekeek ik naar aardig wat moeite doen toch eens mijn eigen anus. Het was inderdaad geen parade paardje maar eerder de tegenstelling daarvan. Het zag er vooral donker bruin uit, een kleur die absoluut niet bij mijn huidtype paste. Op dat moment begreep ik waarom veel vrouwen en mannen hun anus lieten bleken.

anus bleken, je anus bleken, anus bleek creme, anus bleek manieren
Anus bleek creme

Enkele dagen later, kon ik het niet meer uit mijn gedachte krijgen, ik moest en zou mijn anus ook eindelijk laten bleken. Net zoals onze vorige verbouwing, waarbij mijn man ook alle deuren en muren had geschilderd en zelfs de berging die praktisch niemand ooit te zien kreeg. Alles zag er dus perfect uit, al kreeg lang niet iedereen zijn harde werk ooit te zijn, Jammer. Waarom de berging hartstikke mooi maken, maar een lichaamsdeel zoals mijn anus niet eens onder handen laten nemen. Zo ontstond eindelijk het uiteindelijke verlangen naar een prachtige gebleekte anus.

Geschikt voor man en vrouw

Vervolgens ben ik online opzoek geweest, en kwam ik telkens uit op het product Skinlight. Dit product zou mijn anus binnen enkele weken een behoorlijke poetsbeurt moeten geven.

Zoals ook bij het product Skinlight duidelijk vermeld, heeft het ongeveer 4-8 weken geduurd, waarna mijn man ook zag hoe mooi helder en licht mijn sterretje inmiddels was geworden. Achteraf gezien viel het hartstikke mee, niemand behalve mijn man heeft ooit geweten dat ik met een veilige crème mijn anus tot een bezienswaardig sterretje heb omgetoverd. Eind goed al goed!

Anus bleek creme Reviews


anus bleek creme ervaringen
anus bleek man

Nu enkele maanden verder heb ik erg veel plezier van mijn vernieuwde mooie anus.Tevens heb ik mijn man ook een tube cadeau gedaan waar hij zoals verwacht, hartstikke blij mee was, een man zou dit product namelijk nooit zelf aanschaffen liet hij mij daarna toch duidelijk blijken.

Overtuig jezelf, verlang niet langer naar een mooie gebleekte anus, Skinlight kun je onderstaand direct bestellen, voor 16.00 besteld is morgen al discreet verpakt en anoniem verzonden bij jou afgeleverd.