Anus bleken: goedkope oplossingen

anus bleken, anus bleken manieren, anus bleken voor en na, anus bleken man

Goedkoop anus bleken doe je zo

Als je graag je anus wilt laten bleken, dan kom je over het algemeen bij de wat duurdere producten uit. Er zijn ook mensen die ervoor naar de schoonheidsspecialist of een dure kliniek gaan. Zo ben je wel veel geld kwijt en gaat het misschien helemaal niet zoals je wilt. Misschien maken ze je huid wel veel te licht of zorgen ze ervoor dat er beschadigingen zijn. Dat doen ze natuurlijk niet bewust, maar het risico loop je altijd als je het uit handen geeft. En het is toch een gevoelige plek.

anus bleken, je anus bleken, anus bleek creme, anus bleek manieren
Anus bleek crème

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de boel met spullen die je in huis hebt lichter te maken. Citroensappen zijn daar een goed voorbeeld van, Het zuur in het sap van de citroen heeft een blekend effect. Niet heel sterk, dus je moet het behoorlijk lang gebruiken. Nadeel hiervan is dat het resultaat vrij lang op zich laat wachten en daarnaast is het ook zo dat je huid uit kan drogen, dus nabehandeling met dag crème is wenselijk. Niet heel erg schadelijk voor de huid, maar ideaal is het natuurlijk niet. Je kunt je anus ook door middel van een sterk middel dat je bij de drogist of apotheek kunt halen bleker maken. Helaas hebben dit soort middelen over het algemeen een chemische toevoeging, waardoor je dus heel simpel gezegd bijwerkingen kunt krijgen. Ook als je teveel van dit soort middelen aanbrengt kan het schade op de huid aanbrengen.

Het beste kun je dus een crème nemen die op natuurlijke basis is samengesteld. Een middel zoals Star White, wat hier op anusbleken.org te berkrijgen is, is daar een goed voorbeeld van. Op geheel natuurlijke basis samengesteld en dus 100 % veilig voor zowel je huid als de natuur. Na het aanbrengen van deze wonderlijke crème, voor ene periode van ongeveer 6 weken, is de huid rond je anus precies zo bleek als je het zelf zou willen. Gewoon dun aanbrengen en je bent klaar. Makkelijker kan het toch niet?

Bestel nu met 20% korting