Anus bleken een echte hype

Anus bleken voor en na

anus bleken voor en na, anus bleken

Vroeger verklaarde men je voor gek als je je anus wilde bleken, vandaag de dag is het de normaalste zaak van de wereld. Het is zelfs een echte hype om je anus te bleken. Het zijn vooral de mannen en vrouwen, die het niet mooi vinden dat de huid op die plek niet mooi egaal van kleur is, die gebruik maken van deze procedure.

Anus bleken voor en na

Hoe ziet je anus er uit voor en na de behandeling. Voor de behandeling bevinden zich rond de anus bruinen vlekken. Na de behandeling zijn deze vlekken weg en is de huid egaal van kleur net zoals de rest van je huid.

Voordelen en nadelen

Over de voordelen kunnen we kort zijn, voordelen zijn er nauwelijks. Ja, dat je er de huid om de anus mooi maakt. En je kunt het tegenwoordig ook gewoon zelf doen.

Nadelen hebben meer te maken met het hoe en waar. Je kunt het bijvoorbeeld laten laseren in een kliniek, dit is behoorlijk prijzig en dat is dan ook het nadeel hieraan. Laseren is ook pijnlijk, zeker op dat gebied, dan heb je gelijk het tweede nadeel te pakken. Dan maar zelf doen, maar veel middelen bevatten chemische ingrediënten, die een nadelige invloed kunnen hebben. Daarom is er op zoek gegaan naar een alternatief en deze is gevonden in een crème die gebaseerd is op 100% natuurlijke ingrediënten, zodat huidschade voorkomen kan worden. Dat is dan weer een voordeel.

skinlight, skinlight creme, donkere huid

Methode

Wat je ook kiest voor methode je zult duidelijk verschil merken tussen anus bleken voor en na de behandeling. Je zult geen donkere plekken meer hebben rond je anus. De huid zal mooi strak en egaal van kleur worden. Dus wil je die lelijke plekken kwijt, kies dan de behandeling die het beste bij je past.


Geplaatst

in

door