Anus bleken: crèmes

Anus Bleken is een ware trend

Je anus bleken is een waanzinnig grote trend. Er zijn steeds meer mensen die deze methode toe gaan passen. Het is ooit uit Amerika  komen overwaaien, waar alle grote sterren – of ze het nou toegeven of niet – hun anus lichter maken. Er is geen enkele medische reden voor, het is gewoon iets wat je doet. Voor jezelf,  voor je partner, de reden op zich maakt niet uit. En dat het mogelijk is, dat is natuurlijk geweldig.

Top 2 best geteste anus bleek crèmes

Nummer #1: Skinlight


Skinlight 1 Flacon 60 ml. Nu voor € 49.06,-. Een uitstekende creme om de huid ook daadwerkelijk lichter te krijgen. Je brengt hem twee keer per dag aan en rond week 6-8 zie je al een mooi resultaat verschijnen. Je kunt net zolang doorgaan als je zelf wilt. Ook verkrijgbaar op bol.com.

Skinlight Reviews

anus bleek creme man
anus bleken man
anus bleken ervaringen

Nummer #2: Sterwit

Nu is het dus ook een enorm modeverschijnsel in Nederland aan het worden. Wij nuchtere Hollanders gaan onze anus ook bleken. En waarom ook niet? Maar dan wil je het natuurlijk wel veilig doen.

Er zijn uiteraard veel middelen verkrijgbaar om je anus lichter te maken. Alleen is er over het algemeen sprake van een chemische toevoeging die het geheel toch redelijk onprettig maakt. Je anus is tenslotte een uiterst gevoelige plek, waar de huid ook vrij dun is.

Welke anus bleek is het beste?

Dus ja je bent opzoek naar een product dat hiervoor kan zorgen. Dan kom je uiteindelijk bij anus bleekmiddelen uit die op natuurlijke basis zijn samengesteld. Zoals Sterwit & Skinlight. Deze crèmes zijn niet alleen geheel natuurlijk samengesteld, je hebt er ook maar weinig van nodig. En ja, je kunt het helemaal zelf aanbrengen. Dus geen dure klinieken waar ze van alles uitspoken voor een heleboel geld, maar gewoon thuis, op je gemak aanbrengen. En binnen zeer korte tijd heb je al resultaat.

Maar welke crème is nou het beste? 

Mijn voorkeur ligt toch bij Skin light, wel wat duurder natuurlijk maar geeft wel hele mooie resultaten. Daarnaast kun je deze crème ook langer gebruiken. Waarom is dat beter? omdat je een dergelijke crème toch langer moet gebruiken alvorens je resultaat boekt. Kies dus altijd voor een goede samengestelde crème die de huid niet al te veel uitdroogt.

Daarnaast is Skinlight ook nog eens PH huidneutraal en bevat het geen parfum. Na ongeveer 6-8 weken zie je al een groot verschil, zonder dat je ook maar ergens last van hebt. Daarna is het slechts een kwestie van bijhouden en je hebt een gebleekte anus, voor een goede prijs en op puur natuurlijke wijze!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.