Anus bleken bij mannen

Anus bleken voor een lichtere huid rond de anus

De huid rondom de anus is bij iedereen van nature donker van kleur. Dat komt omdat de huid rond dat gebied meer pigment bevat. Vind je dit niet mooi? Dan kun je ervoor kiezen om de anus te bleken zodat de huid lichter wordt.

Consult

Anus bleken bij mannen

Wanneer men kiest voor het bleken van de anus dan heeft dit puur betrekking op het uiterlijk, men vindt het simpelweg mooier wanneer de huid rond dat gebied lichter is.

Er zijn verschillende methodes beschikbaar om de anus lichter te maken. Zo kun je dat doen door middel van een huid verlichtende crème, maar kun je het ook laten doen door een schoonheidsspecialist of in een kliniek.

Wanneer je naar een kliniek of schoonheidsspecialist gaat, dan zal de specialist eerst altijd de behandeling uitleggen, ook zal zij vragen of je last hebt van een droge huid of jeuk en irritatie in dat gebied. Ook wordt er altijd gevraagd of je allergisch bent voor iets en wat je verwachtingen precies zijn. Een dergelijke behandeling is vaak wel erg kostbaar.

Behandelingen

Anus bleken met crème

Wanneer je voor deze methode kiest dan zul je de behandeling bij jezelf moeten uitvoeren. Zelf anus bleken is één van de bekendste en meest gekozen behandeling tot nu toe. De eerste stap is een juiste crème vinden. Het is belangrijk dat je kiest voor een crème die PH-neutraal is, en geschikt is voor intiem gebruik. Een aanrader is Skinlight. Het is de bedoeling dat je de crème twee maal daags op de donkere huid aanbrengt, gedurende 4-7 weken. De werkzame stoffen in een dergelijke crème zijn: zoethoutextract, kojic zuur of hydrochinon.

Anus bleken in Kliniek (laser behandeling)

Wanneer je je anus graag door een professional wil laten behandelen, dan wordt dat meestal gedaan met een laser. Een gespecialiseerd arts of plastische chirurg zal de behandeling uitvoeren.

Een narcose is bij deze behandeling niet nodig. Wel kan er soms gebruik worden gemaakt van een plaatselijke verdoving. Na de behandeling mag je direct weer naar huis en kun je verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

anus bleken man

Risico’s van anus bleken

Over het algemeen brengt het bleken van de anus geen risico’s met zich mee. Wel kun je soms last krijgen van de volgende bijwerkingen:

  • Brandend gevoel
  • Irritatie
  • Jeuk
  • Anale kloofjes (soms)
  • Bemoeilijkte stoelgang (soms)

Bovenstaande bijwerkingen ontstaan meestal alleen wanneer er gekozen wordt voor een niet natuurlijke en PH-neutrale crème. Ook kunnen bovenstaande bijwerkingen voorkomen bij de behandeling met laser.

Resultaat anus bleken

Vaak wordt de huid binnen 4-7 weken lichter, dit effect blijft 2-6 maanden aanwezig. Anus bleken is nooit permanent, de huid rond de anus zal om de zoveel maanden bijgehouden moeten worden voor een blijvend mooi resultaat.

Deel uw Mening

4 thoughts on “Anus bleken bij mannen

  1. In een kliniek raad ik echt af, heb het zelf wel gedaan en zonder goed succes en met veel vervelende klachten. Nu doe ik het zelf met een goede creme genaamd skinlight, duurt wel iets langer maar heb geen irritatie en het resultaat is goed.

  2. Ik wil graag beginnen maar hoe, vind het nogal genant om uitgebreid uitleg te vragen aan de telefoon. Hoevaak breng je het bijvoorbeeld aan en hoeveel gebruik je dan? wanneer zie je resultaat en wat zijn de bijwerkingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *